Audit de Securitate Joomla

 - primul pas pentru a afla despre starea de securitate a site-ului Dvs.

Registered Joomla Security Services providerProgramele malware nu fac discriminări. Nu infectează doar site-urile populare. De fapt, majoritatea atacurilor malware sunt automatizate, ceea ce înseamnă că sunteți o țintă la fel de vulnerabilă ca oricine altcineva. Iar dacă sunteți infectat, poate face mai mult decât să vă perturbe site-ul - vă poate distruge reputația. Chiar dacă recomandăm tuturor să solicite serviciul nostru de Actualizări de Securitate Joomla, oferim, de asemenea, un audit de securitate Joomla  pentru a vă permite să știți cum arată site-ul dvs. din punct de vedere al securității, care sunt scurgerile de securitate de care trebuie să fiți conștienți și care sunt recomandările noastre pentru a preveni ca site-ul dvs. să fie piratat.

Trebuie să știți că noi nu facem nicio modificare la site-ul dumneavoastră, ci doar îl examinăm pentru a vă face o listă de recomandări! Pe baza rezultatelor, puteți decide ce trebuie să faceți în continuare, în funcție de starea reală de securitate a site-ului dumneavoastră Joomla Trebuie să știți că noi nu facem nicio modificare la site-ul dumneavoastră, ci doar îl examinăm pentru a vă crea o listă de recomandări! Pe baza rezultatelor, puteți decide ce să faceți în continuare, în funcție de starea reală de securitate a site-ului dvs. Joomla.

Iată o listă cu ceea ce verificăm de obicei. Lista este doar un eșantion restrâns al sarcinilor noastre obișnuite, lista completă variază în funcție de versiunea de Joomla, de extensiile instalate, de mediul serverului pe care îl utilizați și de alți câțiva factori.

joomla-security-audit

 • Fișierul dvs. .htaccess a fost modificat recent (redirecționări 301 departe de site-ul dvs. sau către pagini care nu vă sunt cunoscute).
 • Fișierele aparținând versiunii de Joomla pe care o aveți sunt EXACT aceleași cu cele din pachetele oficiale
 • Fișierul dvs. config.php a fost modificat recent
 • Oricare dintre fișierele șablon a fost modificat recent
 • Aveți fișiere/directoare care nu ar trebui să fie acolo (fișiere index.php ciudate în directoare în care nu ar trebui să fie, de exemplu)
 • Baza dvs. de date are tabele cu nume ciudate
 • Directorul dvs. de imagini (și alte câteva directoare similare) are în el fișiere care se termină cu altceva decât o extensie de format imagine, cum ar fi ".php"
 • Aveți utilizatori administrativi în backend de care nu sunteți conștienți!
 • Aveți linkuri de back-links ciudate, pagina dvs. are cuvinte cheie neobișnuite în indexurile motoarelor de căutare
 • Având în vedere că Google a început să mascheze aproape toate cuvintele cheie, este mai greu în zilele noastre să afli dacă utilizatorii ajung pe site-ul tău folosind cuvinte cheie obișnuite pentru cei care fac spam (cum ar fi termeni farmaceutici sau împrumuturi de tip payday loan). Cu toate acestea, merită să vă cercetați analizele și să verificați, de asemenea, istoricul de căutare Joomla în backend pentru a vedea ce tipuri de informații încearcă oamenii să găsească pe site-ul dvs.
 • Aveți extensii neactualizate sau extensii cu vulnerabilități cunoscute
 • Site-ul dvs. este listat de orice serviciu de lista neagră, are un rating WOT (Word of Trust) prost sau orice alt rating similar
 • Site-ul dvs. conține orice cod malware cunoscut.

Preț

Volumul de muncă de efectuat variază în funcție de mai mulți factori, așa că vă putem oferi un preț pentru acest serviciu doar după ce facem o examinare preliminară gratuită și fără obligații a site-ului dumneavoastră, dar avem o veste bună pentru dumneavoastră! Prețurile noastre pornesc de la 50 €/70$. Chiar mai bine, dacă alegeți serviciul Actualizări de Securitate Joomla, serviciul este GRATUIT.