Securizare site Joomla spart

Securizare site Joomla spart

Provider înregistrat soluții Joomlahacked Joomla siteSite-ul dvs. a fost spart? Vedeți altceva decât ultima dată când ați vizitat site-ul? Poate un banner roșu "Pagină de atac raportată"? Altceva ce vă face să credeți că sa întâmplat ceva neașteptat, e ceva în neregulă? Aveți nevoie de recuperare post-hacking? Sau doriți doar să împiedicați acest lucru și aveți nevoie de un audit de securitate Joomla de către un specialist? Sau ați comandat deja pachetul nostru de audit pentru securitate Joomla și am semnalat (sau altcineva v-a semnalat) că site-ul dvs. este (probabil) spart de hackeri și aveți nevoie de o curățare rapidă și eficientă?

Pentru o sumă de 200 €* , vom examina site-ul Dvs., vom pune în carantină și vom elimina toate fișierele infectate, vom șterge codul modificat al hackerilor din situl Joomla, vom elimina malware-ul găsit, vom rezolva erorile de securitate și vom notifica Google prin intermediul contului de webmasteri Google că siteul este acum în siguranță, curățat și solicitați o revizuire a statutului de securitate pentru a elimina avertismentul. Ca parte a politicii companiei noastre, care include consolidarea coreului și a tuturor aplicațilori Joomla a siturilor pe care am lucrat, veți beneficia și de aceste măsuri extraordinare, vom adăuga componentele noastre de securitate gratuite încercate și vom aplica cele mai bune setări legate de securitate pentru a face site-ul dvs. mai rezistent hackerilor in viitor. Vom face, de asemenea, recomandări cu privire la modul de prevenire a atacurilor viitoare de a preveni distrugerea prezenței Dvs online și reputației aferente. În cazul în care optați pentru achiziționarea pachetului nostru de actualizare pentru securitate Joomla, vom modifica site-ul dvs. la cele mai înalte standarde de securitate disponibile (vom reuși să ajungem la un nivel de securitate acceptabil pentru majoritatea instalărilor Joomla), vom efectua audituri regulate de securitate, componentele de pe site-ul Dvs. vor fi updatate cum apar versiuni noi pentru a preveni hacking-ul și, în situația extrem de puțin probabilă de a fi încă o dată spart, vă  garantăm restaurarea și curățarea gratuită în timp record.

Site-ul dvs. va fi curățat și codul malware va fi eliminat astăzi și va reveni online în cel mai scurt timp.

Dacă aveți nevoie de o mână de ajutor, contactați-ne folosind informațiile de contact afișate în partea dreaptă sub Asistență online sau folosiți formularul nostru de contact.


* Prețurile finale pot varia. În faza de evaluare vă vom anunța dacă situația actuală necesită mai multe eforturi / resurse - deci un preț mai mare. Vom proceda numai dacă sunteți de acord cu eventualele modificări ale prețurilor. Dar, în general, în majoritatea cazurilor, prețul inițial pentru curățarea site-urilor hacked va acoperi toate cheltuielile.