Joomla hack eltávolítás

Regisztrált Joomla szolgáltatóFeltörték a Joomla honlapodat? Egész mást látsz, mint legutóbb, ha meglátogatod? Talán nem is a honlapot látod, hanem a vörös Google "Reported Attack Page" bannert? Esetleg bármi mást, ami arra utal, hogy hackerek sikeres támadást hajtottak végre? Szükséged volta egy kis rom-eltakarításra, ha lehet, vissza kellene állítani az eredeti - vagy azt megközelítő - állapotot? Vagy csak egyszerűen meg szeretnéd előzni a hasonló eseteket és egy alapos biztonsági átvilágítást szeretnél?

Alapesetben* alig 250USD/200€-ért megvizsgáljuk a honlapodat, karanténba helyezzük majd kitakarítjuk az összes fertőzött állományt, és értesítjük a Google biztonsági szolgálatát a sikeres akcióról. Ugyanakkor ha szükséges megtesszük a minimális lépéseket - például a biztonsági beállítások hangolásával - hogy lehetőleg lecsökkentsük az újabb feltörés veszélyét. a folyamat végén részletes elemzést és ajánláscsomagot kapsz arra, hogy mit kell tenni ahhoz hogy a minimálisra csökkentsd az újabb sikeres támadás veszélyét, segítve ezáltal hogy a rossz fiúk tönkretegyék az online jelenlétedet és ezáltal veszélybe sodorják a jó híredet és vállalkozásodat. Ha úgy döntesz, hogy igénybe veszed a Joomla Biztonsági Frissítések csomagunkat, akkor feltuningoljuk a védelmedet az elérhető legmagasabb biztonsági szintre, az elérhető legjobb ingyenes Joomla csomagok felhasználásával és a Joomla alapcsomag és az egyéb szoftvercsomagok legújabb verzióira való frissítésével, és a legjobb biztonsági beállítások alkalmazásával. Ugyanakkor javaslatot teszünk az esetlegesen szükségesnek tartott kereskedelmi védelmi csomagok megvásárlására, és ha megbízást kapunk, ezeket megvásároljuk, telepítjük és karbantartjuk számodra a szerződés időtartalmára (alapértelmezésben 12 hónap). Ha ezalatt bármilyen biztonsági esemény történik, akkor teljes körű ingyenes és gyors honlap- visszaállítást és hacker-elhárítást biztosítunk.

Kérd a honlapod kitakarítását és helyreállítását még ma. Rekord idő alatt eltakarítjuk a romokat.

Ha szükséged van a segítségünkre, vedd fel velünk a kapcsolatot a jobb oldalon található Online Support modulban látható információk segítségével, vagy használd a Kapcsolatfelvétel menüpontot az alsó menüsávban.

Vedd át újra az uralmat a honlapod felett!


* A végső ár esetenként változhat. A beavatkozás első fázisában, a legsürgősebb tennivalókkal párhuzamosan készítünk egy részletes felmérést, és, ha szükséges, ajánlatot teszünk az olyan extra munkálatok elvégzésére is (alapos indoklásal) amelyek nem férnek bele az alapösszegbe. De az esetek többségében - többéves tapasztalatunk ezt mutatja - erre nincs szükség.

  • Forum
  • Keresés