WordPress biztonsági karbantartás

Wordpress-Update A WordPress feltörése egyre nagyobb problémát jelent, és naponta több ezer webhelyet érint - sok webhelytulajdonos nem is tud róla, hogy feltörték webhelyét.

Annak érdekében, hogy Ön ne váljon a hackerek áldozatává, most olyan biztonsági csomagot kínálunk, amely szinte áthatolhatatlanná teszi webhelyét a hackerek számára!

Ha nincs ideje vagy megfelelő tudása arra, hogy webhelyét folyamatosan frissítse, akkor nálunk mindössze évi 300 € (kb. 333 USD) áron előfizethet egy "WordPress biztonsági karbantartás*" csomagra. Csapatunk naprakészen tartja weboldalát (mind a WordPress, mind a kiegészítők tekintetében) az Ön számára, ezzel is csökkentve a sikeres hacker-támadások lehetőségét. További információért vagy a művelet tényleges költségeiről szóló árajánlatért lépjen kapcsolatba velünk a "Kapcsolat" részben található űrlap segítségével. Személyre szóló árajánlatot is adunk egyedi esetekben - például ha több szájt, esetleg egy egész szerver védelméről van szó.

Korlátlan WordPress-frissítések (1 évig) - Amikor a WordPresshez új frissítés érkezik, bejelentkezünk a webhelyére, és frissítünk az új verzióra. Átlagosan körülbelül néhány hetente jelenik meg egy kisebb - jellemzőne biztonsági -  frissítés a WordPresshez.

Korlátlan bővítményfrissítések (1 évig) - Az összes bővítményét is naprakészen tartjuk. Minden alkalommal, amikor frissítjük a WordPress-t, minden olyan plugint is frissítünk, amelynek új verziója van.

Korlátlan témafrissítések - Azok számára, akiknek van egy téma keretrendszerük (mint például a WooThemes), amelyet rendszeresen frissítenek, mi frissítjük a téma keretrendszerét, amikor egy új verzió jelenik meg. Ezek a keretrendszerek átlagosan havonta többször frissülnek, a frissítések jelentős része biztonsági réseket töm be.

Ingyenes és korlátlan hack eltávolítási és biztonsági támogatás (1 évig) - Ha valahogy mégis feltörik a WordPress alapú weboldalát, nem számítunk fel extra költségeket a probléma kijavításáért.

Bár senki sem tudja garantálni, hogy a jövőben nem törik fel oldalát, a WordPress biztonsági frissítési szolgáltatásunk segít csökkenteni a jövőbeli támadások kockázatát, és segít gyorsabban (és olcsóbban) helyreállítani honlapját, ha mégis bekövetkezik egy sikeres támadás.

Tartsa webhelyét tisztán, működőképesen minimális erőfeszítéssel!

* * A WordPress biztonsági frissítés csomag csak a meglévő WordPress főverziókon belüli frissítésekre terjed ki. Ha egy új WordPress főverzió jelenik meg, amely a webhely részleges vagy teljes újjáépítését igényli, ez a csomag nem fedezi ezt az átállást. Ugyanez vonatkozik a bővítményekre és témákra is, ha ezek több figyelmet igényelnek, mint egy szokásos, standard frissítés, akkor meg kell rendelni az ezen műveletek elvégzéséhez szükséges extra szolgáltatásokat. Ha kereskedelmi komponensek vásárlására lesz szükség, előzetesen egyeztetünk, és ezek árát hozzáadjuk a végső számlához. Ha több szolgáltatásra van szüksége, mint amennyit ez a csomag tartalmaz, akkor fontolja meg a WordPress támogatási szolgáltatásunkhoz történő frissítést, vagy vegye igénybe a fizetős Pay-As-You-Go szolgáltatásunkat.

  • Forum
  • Keresés