Mentenanță de securitate WordPress

Wordpress-Update Piratarea WordPress devine o problemă din ce în ce mai mare și afectează zilnic mii de site-uri web - mulți proprietari de site-uri nici măcar nu știu că au fost piratați..

Pentru a vă asigura că nu deveniți o victimă a hackerilor, vă oferim acum un pachet de securitate care vă va face site-ul aproape impenetrabil pentru hackeri!

Dacă nu aveți timpul, interesul sau cunoștințele necesare pentru a vă menține site-ul web actualizat, vă puteți abona la un plan “WordPress Security Update*” cu noi pentru doar 300 € (aprox. 333 USD) pe an. Echipa noastră vă va ține site-ul dvs. web (atât WordPress, cât și pluginurile instalate) actualizat pentru dvs. reducând posibilitatea de atac din partea hackerilor. Pentru informații suplimentare sau pentru o ofertă privind costul efectiv al acestei operațiuni, contactați-ne folosind formularul din secțiunea “Contactați-ne” .

Actualizări nelimitate ale WordPress (timp de 1 an) - Ori de câte ori există o nouă actualizare a WordPress, ne vom conecta la site-ul dvs. și îl vom actualiza la noua versiune. În medie, o actualizare minoră a WordPress este lansată la fiecare două săptămâni sau cam așa ceva.

Actualizări nelimitate ale plugin-urilor (timp de 1 an) - De asemenea, vom menține toate plugin-urile dvs. actualizate. De fiecare dată când actualizăm WordPress, vom actualiza și toate plugin-urile care au versiuni noi.

Actualizări nelimitate ale temei - Pentru cei care au o temă bazată pe un framework(cum ar fi WooThemes) care este actualizat în mod regulat, vom actualiza frameworkul temei dvs. ori de câte ori este lansată o nouă versiune. Aceste frameworkuri sunt actualizate în medie mai mult de o dată pe lună. Dar si celelalte teme comerciale se actualizează în mod regulat - se acestea vor fi ținute la zi.

Asistență gratuită și nelimitată pentru hacking și securitate (timp de 1 an) - Dacă, cumva, pagina Dvs. de WordPress este totuși piratată, nu vom percepe nicio taxă pentru a rezolva problema.

Deși nimeni nu vă poate garanta că nu veți fi piratat în viitor, serviciul nostru de actualizare de securittate WordPress ajută la reducerea riscului de atacuri viitoare și vă ajută să vă recuperați mai repede (și mai puțin costisitor) dacă se întâmplă vreodată un incident de securitate.

Păstrați site-ul dvs. curat, online și funcțional cu un efort minim!

* Paginile WordPress Security Update acoperă doar actualizările din cadrul versiunilor majore WordPress existente. În cazul în care va fi lansată o nouă versiune majoră WordPress, care va necesita o reconstrucție parțială sau totală a site-ului, acest pachet nu va acoperi această migrare. Același lucru este valabil și pentru plugin-urile și temele dvs., dacă acestea vor avea nevoie de mai multă atenție, decât o actualizare obișnuită, standard, va trebui să achiziționați servicii pentru efectuarea acestor acțiuni. În cazul în care va fi necesară achiziționarea de componente comerciale, prețul va fi adăugat la factura finală. Dacă aveți nevoie de mai multe servicii, decât cele acoperite de acest pachet, ar trebui să luați în considerare actualizarea la serviciile noastre de asistență WordPress sau să utilizați serviciul nostru Pay-as-you-go .