Servicii

Traduceri

Poate că misiunea traducătorului este mai subtilă, mai civilizată decât cea a scriitorului: e evident că traducătorul vine după scriitor. Traducerea este o etapă mai avansată.
(Jorge Luis Borges)

Nu este niciodată timp suficient pentru a face o traducere bună, dar se găseşte întotdeauna destul timp pentru a o reface.
(Legea lui Meskimen)

În anii trecuţi am acumulat o experienţă însemnată în traducere şi în folosirea a mai multor pachete software de sprijin pentru traduceri (CAT - Computer Aided Translation).

Traduceri la comandă

În majoritatea cazurilor ne am angajat în treducerea de texte din engleză şi franceză în maghiară şi/sau română. Lucrările efectuate cele mai frecvente au fost materiale de pregătire a integrării în UE sau texte necesare pentru diferite proiecte (Phare, Ecos-Ouverture, etc.) sau texte din practica zilnică UE (legislaţie de administraţie publică şi dispoziţii, texte cu subiect agricol, informatic, de zbor civil, de protecţia mediului, etc.) şi cursuri universitare predate de către profesori străini în instituţiile de învăţământ superior din Ungaria şi România, dar avem peste 12 ani de experianţă în translatarea unor texte specifice de administraţie locală (imprimate tipizate, regulamente, dispoziţii, hotărâri de consiliu, contracte, alte materiale de administraţie publică) între limbile maghiară şi română.

Localizare software

Am participat în adaptarea şi localizarea a mai multor pachete de programe, programe unice şi funcţii/segmente de cod în limbile maghiară şi română. Vă dăm doar două exemple de pe extremităţile unei palete foarte largi:

 • ATLAS - pachetul de aplicaţii pentru administraţia publică locală - liderul actual al pieţei software din România.
 • Report Magic - generator de statistici pentru siteuri, un popular program GPL.

Proiecte multilingve

Suntem autorii/coautorii a numeroase proiecte multilingve, de exemplu:

 • Primul site al municipiului Miercurea-Ciuc ( disparut de pe web între timp... )
 • Călătorii în judeţul Harghita CD turistic trilingv
 • numeroase pagini comerciale (vezi sectiunea Site-uri)
 • precum şi tradiţionala pagină de Crăciun (mai multilingv de atât cam greu se poate...)

Parteneri

ICanLocalize

Dicţionare multilingve

Dicţionar multilingv - Multilingual Dictionary

to
Dicţionar multilingv (DictZone Multilingual)

Dehacking site WordPress

wordpress-hackedProgramele malware nu fac discriminări. Nu infectează doar site-urile populare. De fapt, majoritatea atacurilor malware sunt automatizate, ceea ce înseamnă că sunteți o țintă la fel de vulnerabilă ca oricine altcineva. Iar dacă sunteți infectat, poate face mai mult decât să vă perturbe site-ul - vă poate distruge reputația.

Pentru doar* 250USD/200€ vom examina site-ul dvs., vom pune în carantină și vom elimina toate fișierele infectate, curățând WordPress de codul hackerului și vom notifica Google că este acum sigur și vom elimina avertismentul. Ca parte a politicii companiei noastre, care include întărirea instalațiilor WordPress pe măsură ce lucrăm la ele, veți beneficia și dumneavoastră de acest lucru, vom adăuga componentele noastre de securitate WordPress gratuite și vom aplica cele mai bune setări legate de securitate pentru a vă face site-ul mai rezistent la hackeri în viitor. Oferim un serviciu de restaurare rapidă care vă pune site-ul dvs. în funcțiune și instalează măsuri de protecție pentru a preveni viitoarele atacuri similare.

Ce vom face:

 • Îndepărtăm codurile și fișierele malițioase din spațiul dvs. web
 • Curățăm tema WordPress și dosarul de încărcări
 • Instalăm cea mai recentă versiune de WordPress
 • Reinstalăm cele mai recente versiuni ale pluginurilor pe care le utilizați
 • Vă schimbăm toate parolele cu unele foarte puternice și sigure
 • Vț fortificăm protecția site-ului WordPress
 • Vă adăugăm un strat suplimentar de protecție software
 • Instalaăm un sistem de avertizare timpurie
 • Instalăm un sistem simplu de backup
 • Repornim site-ul dvs. web și îl punem din nou în funcțiune

În funcție de cât de multe pluginuri și încărcări are un site, acest proces consumă foarte mult timp.  Timpul de restaurare depinde de câte fișiere alcătuiesc site-ul dvs. web, deoarece toate trebuie să fie verificate.

Ve'i avea situl curățat și funcțional din nou


* Prețurile reale pot varia. În faza de evaluare vă vom anunța dacă situația reală necesită mai multe eforturi/resurse - deci un preț mai mare. Dar, în general, în majoritatea cazurilor, prețul nostru inițial pentru curățarea site-urilor piratate va acoperi toate cheltuielile.

Servicii de găzduire optimizate pentru Joomla

LeftBrain HostingJoomla-friendly hosting - stimulează-ți site-ul cu un pachet de găzduire adecvat

Furnizor înregistrat de servicii de hosting Joomla Dacă aveți nevoie de o găzduire fiabilă suportată nu de o corporație fără față, dar o ființă umană cu care puteți vorbi dacă ceva nu merge bine, ați ajuns unde trebuie. Prin serviciul nostru Left Brain Hosting vă oferim o varietate de pachete care să vă satisfacă nevoile. Obiectivul principal este de a oferi clienților noștri o soluție convenabilă - un one-stop shop - un singur loc pentru a le răspunde la toate nevoile lor legate de web. Așadar, accentul nu este pus pe a face bani, ci pe oferirea unui serviciu de calitate, personalizat, adaptat la nevoile specifice ale fiecărui client. Dacă v-ați săturat să încercați să găsiți persoana potrivită pentru treaba asta, opriți-vă chiar acum. Cu o experiență care se întinde pe o perioadă de peste trei decenii, vă putem salva de la corvoada de a face totul personal, vă putem crea, pune pe picioare  și vă putem menține în funcțiune situl Dvs. cu atât de puțin sau atât de mult sprijin cât aveți exact nevoie. Cu o abordare pragmatică și cu prețuri extrem de simple, vă vom pune în funcțiune în mai puțin timp decât multe firme care vă fac o propunere menită în principal să vă facă să vă învârtiți capul. Nu trebuie să faceți cumpărături pentru numele de domeniu, pachetul de găzduire, construcția site-ului, dezvoltarea, întreținerea, SEO, social media, securitate, audit, servicii de de-hacking, le primiți pe toate într-un singur loc.

Joomla-friendly înseamnă literalmente o găzduire pusă la punct pentru a susține cel mai bine Joomla - principalul nostru obiectiv de dezvoltare și expertiza noastră de top. Dar găzduim și alte CMS-uri, Drupal, WordPress, Typo-3, site-uri HTML simple - și chiar și site-uri PHP simple, cu o singură pagină. Accentul nu este pus pe tehnologia utilizată, ci pe relațiile umane din spatele acesteia: găzduim aproape exclusiv site-uri pe care le-am construit, la care am contribuit sau, cel puțin, site-uri ale unor persoane cu care avem relații de afaceri excelente. Suntem mândri de serviciile oferite cu pasiune, de calitatea produselor noastre, de calitatea relațiilor de lucru dintre noi și de echilibrul dintre viața profesională și cea privată. Bineînțeles, trebuie să punem și noi pâinea pe masă în fiecare zi, dar dacă nu contribuim la îmbunătățirea calității vieții profesionale ale clienților noștrii și nu o menținem la nivel ridicat și nu îmbunătățim în același timp și pe a noastră, care este, de fapt, rostul vieții?

Afiliați

Sistemul nostru de afiliere a fost creat cu gândul la organizațiile non-profit: dacă ești un ONG cu un site sub 300MB de amprentă, poți avea găzduire gratuită pe serverul nostru prin intermediul sistemului nostru de afiliere, recomandându-ne 2-3 clienți (în funcție de pachetele de găzduire pe care le folosesc).

Plățile pe care aceștia le fac vor finanța parțial sau integral contul tău de găzduire. Comisionul de bază al afilierii este de 10% și este recurent - din toate plățile făcute de clienții recomandați veți primi 10% pe toată perioada contractată pentru noile conturi.

Suport

În mod natural de expertiza noastră pot beneficia nu numai clienții noștrii cu contract de hosting. Vă putem oferi la nevoie suport și servicii pentru mediul de găzduire existent, dacă tot ceea ce aveți nevoie cu adevărat este o mână de ajutor ocazional care să se ocupe de probleme tehnice și/sau decizii strategice. Aceste servicii acoperă diverse domenii, de la suport în luarea deciziilor, consultanță legată de găzduire web/site-uri, până la construirea de site-uri, apărarea site-urilor, curățare și igienizare, servicii SEO, etc.

Dacă aveți nevoie de o găzduire de încredere având în spate o ființă umană cu care să puteți vorbi orcând dacă ceva nu merge bine, ați ajuns unde trebuie!

Editare, tehnoredactare, procesare text

Editare, tehnoredactare, procesare text

Székelyföldi Áttekint? - 1992
Székelyföldi Áttekintő - 1992
Vuk - mesekönyv, 1994
Vuk - mesekönyv, 1994
Wolfhart Zoltán - Kopjafa helyett
Wolfhart Zoltán - Kopjafa helyett
Csíkszereda címere
Csíkszereda címere
Tejgyár - szórólap
Tejgyár - szórólap
Városi gólyabál - plakát
Városi gólyabál - plakát
Csíkszeredai képeslapok jegyzéke
Csíkszeredai képeslapok jegyzéke
Zsoltároskönyv
Zsoltároskönyv
Decoratex - szórólap
Decoratex - szórólap
Csíkszereda - a város lapja
Csíkszereda - a város lapja

Amint látható, nyomdai termékek széles skálája került már ki kezünk alól, közel húsz éve foglalkozunk kiadványszerkesztéssel, ügyfeleink között szerepel minden helyi nyomda, dolgoztunk már kissebb-nagyobb kiadóknak, újságoknak és magánszemélyeknek egyaránt.

NyomdagépMire számíthat?

 • Pontos, igényes kiszolgálás.
 • Az idő pénz - számunkra is, tehát gyorsan dolgozunk.
 • Ez egy kis családi vállalkozás, tehát személyre szabott kiszolgálásra számíthat.

Árak

Alacsony áraink vannak, nem akarjuk egyszerre megkopasztani ügyfeleinket, hiszünk a régi mondásban, miszerint:
"Jobb a gyakor picula, mint a ritka korona!"
Áraink ezért nagyon konkrét munkálatra és ügyfélre szabottak, az ármegállapítás nagyon sok tényezőtől függAjjajaj!, ezért nincs szabott árlistánk. Hogy azért mégis fogalmat alkothassanak, íme egy-két irányár:

Munkálat Id?tartam Ár
A4-es méret? fekete/fehér újság szedése, tördelése 1 nap 25 euro
Esküvői meghívó (egy szín) 2 óra 5 euro
100 névjegykártya, fekete/fehér+nyomtatás/vágás 1 nap 3.5 euro
100 névjegykártya, színes+nyomtatás/vágás 1 nap 5 euro

Minden ár változhat a sürgősség, a vevő igényei, a feladat bonyolultsága függvényében!