Servicii

Întreținere sisteme calculatoare

Întreținere sisteme calculatoare

A számítógép nem más, mint egy "agyerősítő" mondta egy Internetes okostojás. Mindjárt hozzá kell tenni, hogy mindent felerősít, jót, rosszat egyaránt. Ezért kell - a közhiedelemmel ellentétben - karbantartani

Ha meg - ráadásul - össze is van pár gép kötve, akkor már rendszerről beszélhetünk - ha van benne rendszer. És itt jövünk mi, a több, mint két évtizedes rendszerszervezői tapasztalattal.

Egy pár referencia:

Servicii asistență Joomla

servicii-suport-joomlaContract asistență Joomla de la €60.00 pe lună (€1.97 pe zi)

Registered Joomla Security Services providerDeși Joomla! este considerat în unanimitate unul dintre cele mai fiabile CMS, este foarte important, pentru siguranța site-ului dumneavoastră să îl actualizați în mod constant. Cele mai multe site-uri web Joomla piratate sunt rezultatul faptului că Joomla sau extensiile utilizate nu sunt actualizate. Contractul nostru de Asistență Joomla acoperă elementele esențiale pentru a vă menține site-ul web la zi și pentru a avea un suport accesibil asigurat:

Nu limităm numărul de actualizări instalate în fiecare lună pentru Joomla sau pentru extensiile acoperite.

Clienții cu contract de Asistență Joomla pot folosi minutele de asistență în următoarele domenii:

 • Ajutor și asistență generală pentru site
 • Actualizări de conținut și crearea de pagini noi
 • Optimizarea pentru motoare de căutare (SEO)
 • Ajustări de template
 • Creare formulare
 • Selectare extensii noi
 • Instalare și configurare extensii
 • Instalare și configurare module și pluginuri
 • Schimbări în sistemele de meniuri
 • Consultanță și suport în alte domenii conexe

Contractele de asistență sunt încheiate pentru un sit specific pe o perioadă minimă de 12 luni. Timpul neutilizat în luna de curs se poate reporta pentru cel mult o lună, fiind de fapt un fel de asigurare - pe durata contractului puteți fi sigur că vă ajutăm cu problemele acoperite în mod prioritar. Clienții cu un astfel de contract au o prioritate peste ceilalți clienți potențiali și existenți. Este posibilă încheierea contractelor de asistență cu alte condiții, cu mai mult timp de suport inclus de exemplu, sau puteți utiliza serviciul nostru ”Plătiți cât aveți nevoie” (Pay as you go) pentru a beneficia de timp de suport exact cît aveți nevoie.

Contactați-ne!

Așadar, dacă aveți nevoie de asistență asigurată de un adevărat guru Joomla pe care să-l angajați pentru site-ul Dvs., nu ezitați: avem oferte avantajoase pentru toate scenariile pe care le-ați putea avea!

Dehacking site WordPress

wordpress-hackedProgramele malware nu fac discriminări. Nu infectează doar site-urile populare. De fapt, majoritatea atacurilor malware sunt automatizate, ceea ce înseamnă că sunteți o țintă la fel de vulnerabilă ca oricine altcineva. Iar dacă sunteți infectat, poate face mai mult decât să vă perturbe site-ul - vă poate distruge reputația.

Pentru doar* 250USD/200€ vom examina site-ul dvs., vom pune în carantină și vom elimina toate fișierele infectate, curățând WordPress de codul hackerului și vom notifica Google că este acum sigur și vom elimina avertismentul. Ca parte a politicii companiei noastre, care include întărirea instalațiilor WordPress pe măsură ce lucrăm la ele, veți beneficia și dumneavoastră de acest lucru, vom adăuga componentele noastre de securitate WordPress gratuite și vom aplica cele mai bune setări legate de securitate pentru a vă face site-ul mai rezistent la hackeri în viitor. Oferim un serviciu de restaurare rapidă care vă pune site-ul dvs. în funcțiune și instalează măsuri de protecție pentru a preveni viitoarele atacuri similare.

Ce vom face:

 • Îndepărtăm codurile și fișierele malițioase din spațiul dvs. web
 • Curățăm tema WordPress și dosarul de încărcări
 • Instalăm cea mai recentă versiune de WordPress
 • Reinstalăm cele mai recente versiuni ale pluginurilor pe care le utilizați
 • Vă schimbăm toate parolele cu unele foarte puternice și sigure
 • Vț fortificăm protecția site-ului WordPress
 • Vă adăugăm un strat suplimentar de protecție software
 • Instalaăm un sistem de avertizare timpurie
 • Instalăm un sistem simplu de backup
 • Repornim site-ul dvs. web și îl punem din nou în funcțiune

În funcție de cât de multe pluginuri și încărcări are un site, acest proces consumă foarte mult timp.  Timpul de restaurare depinde de câte fișiere alcătuiesc site-ul dvs. web, deoarece toate trebuie să fie verificate.

Ve'i avea situl curățat și funcțional din nou


* Prețurile reale pot varia. În faza de evaluare vă vom anunța dacă situația reală necesită mai multe eforturi/resurse - deci un preț mai mare. Dar, în general, în majoritatea cazurilor, prețul nostru inițial pentru curățarea site-urilor piratate va acoperi toate cheltuielile.

Lista de preţuri pentru traduceri

Preţurile sunt exprimate în euro (€) şi se referă la numărul de cuvinte în limba sursă. Preţurile nu conţin TVA. Pentru plăţi în alte valute (USD, RON, HUF) baya de conversie este cursul oficial al BNR valabil pentru ziua plăţii.

1. Traduceri texte - preţuri de bază

din română în maghiară 0,048 €/cuvânt
din maghiară în română 0,052 €/cuvânt
din limbi străine în maghiară 0,058 €/cuvânt
din limbi străine în română 0,062 €/cuvânt
din maghiară în limbi străine* 0,064 €/cuvânt
din română în limbi străine* 0,068 €/cuvânt
din limbi stăine în limbi străine 0,070 €/cuvânt

*Prin limbi străine înţelegem engleza, german, francez, italiana şi spaniola. Preţurile sînt valabile în cazul unor texte generale, în care procentajul termenilor tehnici (de specialitate) nu depăşeşte 10% din totalul cuvintelor.

2. Suprataxe şi majorări

Traduceri de specialitate:

Dacă procentajul termenilor tehnici (de specialitate) depăşeşte 10% se aplică următoarele majorări:

procentajul termenilor tehnici este între 10 - 20%:
10% majorare
procentajul termenilor tehnici este peste 20%:
20% majorare.
corector sau referent de specialitate:
50% majorare.

Taxe de urgenţă:

traducere în 24 de ore
pentru 1,750 - 3,750 de cuvinte majorarea este de 60%
traducere în 48 óran belül, sau weekend/sărbători legale
pentru 1,750 - 3,750 de cuvinte majorarea este de 30%
traducere în 72 de ore
texte cu peste 3,750 cuvinte dar fără să depăşească un volum demuncă de 1,750 cuvinte / 8 ore lucru: se poate aplica o suprataxă de 15%

În cazuri care nu sunt prevăzute mai sus oferta va fi îtocmită pe baza negogierii directe. Toate preţurile pot fi negociate.

3. Reduceri

Oferim reduceri în cazul volumelor mari de texte sau comenzi periodice (care se repetă pe un termen de cel puţin 4 luni). Reducerile sunt de până la 10% şi pot fi acordate şi la volume obişnuite de muncă plătite în avans.