Szolgáltatások

Fordítás

“Egy új világ kezdődik minden nyelv küszöbén, a szépség új birodalma új értelmi és érzelmi törvényekkel.”
(Kosztolányi Dezső)

Certified PRO translator member of proz.com networkAz eltelt évek során nagy tapasztalatot szereztünk különféle fordítási munkákban és számos számítógépes fordítás-támogató programcsomag (CAT - Computer Aided Translation) használatában.

Partnerünk a Nyelvi Jogok portál

Megrendelésre végzett fordítási munkák

Közel húsz éves a fordítási tapasztalatunk. Az elmúlt években az esetek többségében angol és francia forrásszövegek magyar és/vagy román nyelvre való fordítását vállaltuk. Az elvégzett munkák legnagyobb része az EU-integrációt elősegítő vagy pályázati szöveg volt (közigazgatási jogszabályok és rendeletek, mezőgazdasági, számítástechnikai, civil repülési, környezetvédelmi anyagok) és külföldi vendégtanárok magyar és román felsőoktatási intézményekben előadott kurzusai, de több mint 17 év tapasztalattal rendelkezünk különféle helyi közigazgatási szövegek (típusnyomtatványok, szabályzatok, rendeletek, tanácsi határozatok, szerződések, egyéb közigazgatási anyagok) magyar és román nyelvek közötti átültetésében. Természetesen nem csak múltunk, jelenünk is van a fordítási piacon, árainkat itt megtalálhatod.

Szoftver-honosítás

Több programcsomag, egyedi program és kódrészlet honosításában, magyar és román nyelvre való adaptálásában vettünk részt. A rendkívüli széles paletta végeiről csak két példa:

 • ATLAS - a romániai helyi közigazgatás jelenlegi piacvazető alkalmazás-csomagja.
 • Report Magic - honlap látogatottsági statisztikákat generáló népszerű szabad terjesztésű programcsomag.

Többnyelvű projektek

A multikulturális közegben szerzett tapasztalatainkat, tudásunkat több területen is igyekszünk hasznosítani. Nem lehetett ez alól kivétel fő tevékentységi területünk, a honlap-építés sem. Sok, ezek elkészítéséhez segítséget nyújtó szoftwer fejlesztésében is részt vettünk, amint az a Letöltések oldalon közzétettekből is kiderül. Számos többnyelvű projekt szerzői/társszerzői vagyunk, például:

Partnerek

ICanLocalize

Szótárak

Többnyelvű szótár - Multilingual Dictionary

to
Többnyelvű szótár (DictZone Multilingual)

WordPress hack eltávolítás

wordpress hackedA hackerek és a rosszindulatú programok nem tesznek különbséget. Nem csak a népszerű oldalakat támadják és fertőzik meg. Valójában a legtöbb rosszindulatú támadás automatizált, ami azt jelenti, hogy Ön ugyanolyan célpont, mint bárki más. És ha feltörik az oldalát vagy az megfertőződik, az többet árthat, mint hogy megzavarja a webhelye működését – tönkreteheti válalkozása hírnevét is.

Alsó hangon  alig * 250 USD (kb. 200 €) összegért megvizsgáljuk webhelyét, karanténba helyezzük és eltávolítjuk az összes fertőzött fájlt, megtisztítjuk a WordPress-telepítést a hacker kódtól, értesítjük a Google-t, hogy immár biztonságos a webhelye, és eltávolítjuk a figyelmeztetést. Mellékesen az összes WordPress beépülőt és a WordPress magját is a legfrissebbre cseréljük és a maximális biztonsági fokozatra állítjuk a webhelyet. Ön is profitál majd ebből, mivel hozzáadjuk a kipróbált, ingyenes WordPress biztonsági komponenseinket, és a legjobb biztonsággal kapcsolatos beállításainkat alkalmazzuk, hogy webhelyét még hackerbiztosabbá tegyük a jövőben. Gyors helyreállítási szolgáltatást kínálunk, amely rövid idő alatt helyreállítja webhelyét, és biztonségi megoldásokat telepítünk a jövőbeni feltörések megelőzésére.

Mit fogunk tenni:

 • Eltávolítjuk a rosszindulatú szkripteket és fájlokat a webhelyről
 • Megtisztítjuk a WordPress téma és feltöltések mappáit a nemkívánt fájloktól
 • Telepítjük a WordPress legújabb verzióját
 • Telepítjük/újratelepítjük a használt bővítmények legújabb verzióit
 • Módosítjuk az összes jelszavát nagyon erős, biztonságosjelszavakra, megakadályozzuk a jövőre nézve a könnyen feltörhető, kitalálható jelszavak használatát
 • Biztonságossá tegyük a WordPress webhelyét
 • Webhelyének védelme érdekében extra szoftveres védelmi réteget adunk  hozzá
 • Korai figyelmeztető rendszert telepítünk, ami idejében értesíti a felmerülő potenciális problémákról
 • Telepítünk egy egyszerű biztonsági mentési és visszaállítási rendszert
 • Webhelyét újraindexeljük a keresési szolgáltatásokban és eltávolítjuk a biztonsági figyelmeztetéseket

Attól függően, hogy egy webhely hány bővítményt és más kiegészítőt tartalmaz, ez a folyamat nagyon időigényes lehet. A helyreállítási idő attól függ, hogy hány fájl alkotja webhelyét, mivel mindegyiket ellenőrizni kell. Ugyanakkor a használt komponenseg minőségétől is függ a szükséges idő és a végeredmény, ha páldául nagyon elavult, karban nem tartott, nem frissített beépülőket tartalmaz a webhelye, az komoly kihívásokat jelenthet.

Tisztítsa meg webhelyét, és tegye újra rendbe!

* A tényleges árak változhatnak. Az értékelési szakaszban értesítjük, ha a tényleges helyzet több erőfeszítést/erőforrást igényel - tehát nagyobb árat. Általában azonban a legtöbb esetben a feltört webhelyek tisztításának kezdeti ára fedezi az összes költséget.

Joomla hack eltávolítás

Regisztrált Joomla szolgáltatóFeltörték a Joomla honlapodat? Egész mást látsz, mint legutóbb, ha meglátogatod? Talán nem is a honlapot látod, hanem a vörös Google "Reported Attack Page" bannert? Esetleg bármi mást, ami arra utal, hogy hackerek sikeres támadást hajtottak végre? Szükséged volta egy kis rom-eltakarításra, ha lehet, vissza kellene állítani az eredeti - vagy azt megközelítő - állapotot? Vagy csak egyszerűen meg szeretnéd előzni a hasonló eseteket és egy alapos biztonsági átvilágítást szeretnél?

Joomla támogatás

servicii-suport-joomlaJoomla támogatási szerződés havi €60.00-tól (napi €1.97)

Regisztrált Joomla Biztonsági SzolgáltatóBár a Joomla! egyértelműen az egyik legmegbízhatóbb CMS-nek számít, a weboldal biztonsága szempontjából nagyon fontos, hogy folyamatosan frissítse azt. A legtöbb feltört Joomla weboldal a Joomla vagy a használt bővítmények frissítetlenségének eredménye. A Joomla támogatási szerződésünk tartalmazza a legfontosabbakat, hogy weboldalát naprakészen tartsa és megfizethető támogatást biztosítson Önnek:

Nem korlátozzuk a havonta telepített frissítések számát a Joomla vagy az érintett bővítmények esetében.

A Joomla támogatási szerződéssel rendelkező ügyfelek a következő területeken használhatják a támogatási perceket:

 • Általános segítség és támogatás a honlaphoz
 • Tartalomfrissítés, új oldalak létrehozása
 • Keresőgép optimalizálás (SEO)
 • Stíluslap finomhangolás, véltoztatások
 • Interaktív kérdőívek létrehozása
 • Sebesség optimalizálás
 • Kiterjesztések kiválasztása, telepítése és hangolása
 • Modulok és beépülők kiválasztása, telepítése és beállítása
 • Változtatások a menükben
 • Tanácsadás és támogatás más kapcsolódó területeken

A támogatási szerződéseket egy adott domainra kötjük, legalább 12 hónapos időtartamra. A hónap során fel nem használt idő a következő hónapra is átvihető, és tulajdonképpen egyfajta biztosíték - a szerződéses időszak alatt biztos lehet benne, hogy a szerződés hatálya alá eső kérdésekben kiemelt segítséget nyújtunk Önnek. Az ilyen szerződéssel rendelkező ügyfelek elsőbbséget élveznek más potenciális és meglévő ügyfelekkel szemben. Lehetőség van támogatási szerződéseket kötni más feltételekkel, például több támogatási idővel, vagy igénybe veheti a "Pay as you go" szolgáltatásunkat, hogy pontosan akkor kapja meg a szükséges támogatási időt, amikor a legnagyobb szüksége van rá.

Lépjenek kapcsolatba velünk!

Ha szüksége van egy igazi Joomla gurura a honlapja karbantartásához, ne habozzon: nagyszerű ajánlataink vannak minden lehetséges forgatókönyvre!

 • Forum
 • Keresés