Szolgáltatások

Joomla migráció

A Joomla webhelyének migrációja - egy lépés, amelyet meg kell fontolni joomla-migration

Regisztrált Joomla szolgáltatóA Joomla 1.0 életciklusa 2009 júniusában érte véget, a Joomla 1.5 2012. szeptemberében, a Joomla 2.5 2014. decemberében. Ezeknek a verzióknak nincs több biztonsági verziója. Valójában a Joomla minden verziója a Joomla 2.5.28 előtt és a Joomla 3.* verziója a legfrissebb hivatalos kiadás előtt (a cikk írásának idejében 3.9.12) sebezhető. Az is tény, hogy csak 2014-ben több mint 3,5 millió Joomla webhelyet törtek fel.

Tehát ellenőrizze a Joomla! vebhelyének állapotát! Ha már a 3.* verzió egyikén van, akkor a problémát az egy kattintással történő frissítés funkció használatával oldhatja meg, amellyel a legfrissebb stabil kiadást kapja.

Ha valamelyik korábbi verzión fut a webhelye, akkor meg kell terveznie az áttérést - és minél előbb. Nem csak a nyilvánvaló biztonsági okokból kell migrálnia. A Joomla az évek során drámai módon javult, az áttérés lehetővé teszi az új funkciók elérését, például a továbbfejlesztett tartalmi struktúrát, tiszta, gyors, mobilbarát admin felületet, beépített tartalomváltozások követését, az új beépített címkéző rendszert és általában a mobil-érzékeny funkciókat. - az új Joomla már készen áll a Bootstrap motorra. Az új Joomla Extensions Directoryban több, mint 8000, kézzel válogatott, alaposan ellenőrzött, sokak által élesben tesztelt és használt kiegészítést talál az új motor számára (köztük legalább 15 frissített,kibővített kiterjesztés a mi fejlesztésünk). Ha Ön gyakorlott Joomla fejlesztő, akkor az áttérést egyedül is megteheti, de a webhelytulajdonosok többségének nincs meg a tudása,kompetenciája, ideje a nagy ugrás megtételéhez.

Általában minél régebbi és több szolgáltatáscsomaggal rendelkező webhelye van, az áttelepítés annáll bonyolultabb lesz, és kockáztathatja az adatainak, a SEO eszközeinek és a megőrizni kívánt egyéb dolgoknak az elvesztését. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk, és az évek során felhalmozott tapasztalatainkat, tudősunkat az Ön szolgálatába állítsuk. Több százra tehető az elvégzett Joomla webhely migráció, amiben részt vettünk, mivel a Mambo és Joomla közötti szétválás óta ez az egyik alaptevékenységünk. Gyakorlatilag az első migrációt a Mambo-tól a Joomla-hoz 2005. szeptember végén végeztük el, pár nappal a Joomla 1.0 megjelenése után és a Joomla-Tips.org oldal létrehozóiként és fenntartóiként bebizonyítottuk, hogy ezt a CMS-talaposan (kívülről-belülről) ismerjük. Tehát, ha valódi Joomla gurura van szüksége a munka elvégzéséhez, itt vagyunk!

Mennyibe kerül ez a lépés?

Nehéz válaszolni a kérdésre. A Joomla sokoldalúságának köszönhetően a CMS-re épített minden webhely egyedi, így a migráció költségei nyilvánvalóan a webhely bonyolultságától függnek. A viszonylag nemrégiben készült Joomla-val épített, kicsi és egyszerű (kevés és egyszerű kiterjesztést használó) webhely migrációja, amely megfelelő módon volt kódolva, 300-450 euróba kerülhet. Ahogy a komplexitás növekszik, és a CMS verziója régebbi, az árak természetesen növekednek. Tehát a közepes bonyolultságú helyek költsége 500-750 euró lehet. A nagy és összetett webhelyek (e-kereskedelemmel, közösségi és / vagy CCK kiterjesztésekkel rendelkező webhelyek, mint például a K2) 1000 eurótól indulnak.

Azok a webhelyek, ahol testreszabott, esetleg házi fejlesztésű kiterjesztések, extra, nem Joomla szolgáltatások (mint amelyek más adatbázisokhoz kapcsolódnak vagy nem alapfunkciókat végeznek) vannak, még költségesebbek lehetnek. De megvan a tudásunk a legtöbb helyzet kezelésére, beleértve szükség esetén egyedi Joomla komponensek fejlesztését is.

Mi van, ha már van érvényes Joomla biztonsági szerződésem / a LeftBrainHosting.net-en tárolom a webhelyet?

Ez nagy előny. A webhelyet kívülről ismerjük, így gyors migrációra és nagy árengedményekre számíthat!

Mi van, ha Joomla 2.5 webhelyem van? Azt mondták, hogy biztonságos!

Van egy egyértelmű különbség a különböző Joomla verziók áttelepítése között. A Joomla 2.5-ről 3-ra történő áttelepítés mini áttelepítésnek tekinthető - tehát több, mint egy egyszerű frissítés, de általában egyszerűbb, mint például a Joomla 1.5-ről történő áttérés. De még mindig frissítenie kell, ahogyan azt a központi fejlesztői csapat ebben a cikkben egyértelműen leírja. Nem kell sokat hozzátennem az érveléshez. Tehát a kérdés nem az, hogy migrálni kell, hanem az, hogy HOGYAN fogod megtenni. Első lépésként mihamarabb telepíteni kell a rendelkezésre álló legfrissebb javításokat, és alapfeltétel gogy a webhely a legfrissebb stabil hivatalos Joomla 2.5 kiadáson (Joomla 2.5.28) fusson. Ez az első, kötelező lépés.

OK, megértettem, migrálnék, mit kell tennem?

A Joomla webhely áttelepítése a tervezéssel kezdődik. Mielőtt kapcsolatba lépne egy profival, aki végrehajtja a migrációt, elő kell vennie azt a közmondásos ceruzát és papírlapot, és gondolkodnia kell a kulcsfontosságú kérdéseken, amelyeket a profi várhatóan feltesz:

meg akarja tartani a dizájnt?

Valószínűleg nem, különösen, ha a webhely régebbi és nem mobilbarát / mobilérzékeny. Lehet, hogy valamennyire meg akarja tartani a meglévő oldal elemeit, - amennyire csak lehetséges - tehát próbáljon leltárt készíteni arról, amit meg akar tartani, és mi az, amit ki lehet / ki kell dobni.

meg akarja tartani a webhely összes funkcióját?

Lehet, hogy vannak a webhely olyan részei is, amelyekre nincs szükség a jövőben, de ugyanakkor érdemes új funkciókat keresni.

milyen kulcsfontosságú funkciókat szeretne megőrizni?

Készüljön fel arra az esetre, ha a kívánt összetevő / modul / plugin már nem áll rendelkezésre, és ki kell cserélni! Mi az, aminek működnie kell a migráció után is? Nagy eséllyel megvan már a megfelelő j komponens, ami kompatibilis az új Joomlával - vagy ha nem, létre lehet hozni!

milyen kulcsfontosságú adatokat szeretne megőrizni?

Nagyon sok mindenről lehet itt szó, kezdve a Joomla statisztikai összetevőjének évek során gyűjtött adataival, felhasználói fiókokkal, amelyeket évek óta nem használtak, és más dolgokról, amelyeket érdemes kidobni ezzel a migrációval, de lehetnek olyan, látszólag kevésbé fontos adatok is, amelyek "jók lehetnek még valamire".

melyek a legfontosabb céloldalak?

A SEO eredmények megőrzése minden migrációs folyamat egyik kulcsfontosságú pontja. De senki sem tudja garantálni a 100% -os sikert. El kell dönteni, mik a fő célkitűzések.

Ha ez megvan, jöhet a következő lépés!

Ha képzett Joomla fejlesztő, akkor ez egy viszonylag egyszerű projekt is lehet, de ha nincs ideje, vagy ha szeretné hogy ezt profi szinten és hozzáállással legyen végrehajtva, kérjen árajánlatot tőünk. Tartsa kézügybe a fentiek alapján összegyűjtött adatait, és ne habozzon kapcsolatba lépni velünk egy árajánlatért. Webhelyét INGYEN elemezzük, az árajánlatunk Önt semmire sem kötelezi. Az elemzés elvégzésére szuper adminisztrátori hozzáférésre van szükség. Csapatunk néhány napon belül felveszi Önnel a kapcsolatot, nem mindig van időnk azonnal reagálni. De biztosíthatjuk, hogy MINDEN ajánlat kérést komolyan veszünk, webhelyét alaposan megvizsgáljuk és kielemezzük. Ez azzal is jár, hogy egyes esetekben ez a munka akár egy hétig is eltarthat.

WordPress hack eltávolítás

wordpress hackedA hackerek és a rosszindulatú programok nem tesznek különbséget. Nem csak a népszerű oldalakat támadják és fertőzik meg. Valójában a legtöbb rosszindulatú támadás automatizált, ami azt jelenti, hogy Ön ugyanolyan célpont, mint bárki más. És ha feltörik az oldalát vagy az megfertőződik, az többet árthat, mint hogy megzavarja a webhelye működését – tönkreteheti válalkozása hírnevét is.

Alsó hangon  alig * 250 USD (kb. 200 €) összegért megvizsgáljuk webhelyét, karanténba helyezzük és eltávolítjuk az összes fertőzött fájlt, megtisztítjuk a WordPress-telepítést a hacker kódtól, értesítjük a Google-t, hogy immár biztonságos a webhelye, és eltávolítjuk a figyelmeztetést. Mellékesen az összes WordPress beépülőt és a WordPress magját is a legfrissebbre cseréljük és a maximális biztonsági fokozatra állítjuk a webhelyet. Ön is profitál majd ebből, mivel hozzáadjuk a kipróbált, ingyenes WordPress biztonsági komponenseinket, és a legjobb biztonsággal kapcsolatos beállításainkat alkalmazzuk, hogy webhelyét még hackerbiztosabbá tegyük a jövőben. Gyors helyreállítási szolgáltatást kínálunk, amely rövid idő alatt helyreállítja webhelyét, és biztonségi megoldásokat telepítünk a jövőbeni feltörések megelőzésére.

Mit fogunk tenni:

 • Eltávolítjuk a rosszindulatú szkripteket és fájlokat a webhelyről
 • Megtisztítjuk a WordPress téma és feltöltések mappáit a nemkívánt fájloktól
 • Telepítjük a WordPress legújabb verzióját
 • Telepítjük/újratelepítjük a használt bővítmények legújabb verzióit
 • Módosítjuk az összes jelszavát nagyon erős, biztonságosjelszavakra, megakadályozzuk a jövőre nézve a könnyen feltörhető, kitalálható jelszavak használatát
 • Biztonságossá tegyük a WordPress webhelyét
 • Webhelyének védelme érdekében extra szoftveres védelmi réteget adunk  hozzá
 • Korai figyelmeztető rendszert telepítünk, ami idejében értesíti a felmerülő potenciális problémákról
 • Telepítünk egy egyszerű biztonsági mentési és visszaállítási rendszert
 • Webhelyét újraindexeljük a keresési szolgáltatásokban és eltávolítjuk a biztonsági figyelmeztetéseket

Attól függően, hogy egy webhely hány bővítményt és más kiegészítőt tartalmaz, ez a folyamat nagyon időigényes lehet. A helyreállítási idő attól függ, hogy hány fájl alkotja webhelyét, mivel mindegyiket ellenőrizni kell. Ugyanakkor a használt komponenseg minőségétől is függ a szükséges idő és a végeredmény, ha páldául nagyon elavult, karban nem tartott, nem frissített beépülőket tartalmaz a webhelye, az komoly kihívásokat jelenthet.

Tisztítsa meg webhelyét, és tegye újra rendbe!

* A tényleges árak változhatnak. Az értékelési szakaszban értesítjük, ha a tényleges helyzet több erőfeszítést/erőforrást igényel - tehát nagyobb árat. Általában azonban a legtöbb esetben a feltört webhelyek tisztításának kezdeti ára fedezi az összes költséget.

Joomla Biztonsági frissítések

Joomla biztonsági frissítések

Regisztrált Joomla szolgáltató2003-ban már a Mambo (a Joomla elődje) volt a kedvenc web-építő eszközünk, és az elsők között követtük a fejlesztő csapat azon részét, amely elhagyta a Mambo táborát és útjának indította a Joomlát 2005 szeptemberében. A Joomla! mára a legsokoldalúbb tartalomkezelő rendszerré vált és a tartalomkezelő rendszerek között mára már megszilárdította a második helyét. Tipikus LAMP alkalmazás (Linux-Apache-MySQL-PHP), GNU GPL v.2 licenc alapján terjesztett nyílt forráskódú szoftver, állandó fejlesztés alatt, több milliós lelkes felhasználói és fejlesztői közösséggel, amelyet az Open Source Matters, non profit fejlesztői egyesület koordinál.

Annak ellenére, hogy mára a Joomla! az egyik legbiztonságosabb tartalomkezelő rendszerré vált, biztonsági szempontból rendkívüli fontossággal bír a rendszeres karbantartás, frissítés. A Joomla fejlesztői nagyon gyorsan eltüntetnek minden újabb biztonsági rést, rendszerint útrákkal a bejelentés után kiadva a megfelelő frissítést, de mindez fabatkát sem ér, ha ezeket a frissítéseket nem telepítjük a honlapunkra.

Ha nincs hozzá időd, felkészültséged hogy te magad elvégezd ezeket a frissítéseket, állandóan figyeld a biztonsági résekről érkező figyelmeztetéseket, kövesd a trendeket, és honlapodat mindig a legjobb (biztonsági) formában tartsd, itt vagyunk mi: fizess elő a “Joomla Security Update” (Joomla biztonsági frissítések) csomagunkra. Alig 250€ egy évre, de ezért megkapod minden tapasztalatunkat, amit az elmúlt évtizedben összegyűjtöttünk, csapatunk a honlapodat állandóan a legjobb formában tartja, hogy megelőzze a sikeres hacker támadásokat.

Fontos megjegyezni, hogy a Joomla aktuális fő verziója a 2.5, és 2012 áprilisától az ezt megelőző verziókhoz biztonsági frissítéseket sem adnak ki. Ahhoz, hogy a honlapod megfeleljen a mindennapos biztonsági kihívásoknak, minél hamarább frissítened kell a 2.5-ös főverzióra - ez nem része ennek a csomagnak, ezt külön kell kérni-megrendelni. Ez egy olyan döntés, amit minden Joomla alapú honlap-tulajdonosnak minél hamarább meg kell hoznia, és időt, energiát - vagy pénzt - kell szánnia az átállásra. Csak a legfrissebb verzió használata garantálja az elérhető legnagyobb biztonsági szintet.

Ha bármilyen kérdésed van a "Joomla Biztonsági Frissítések" csomagunkkal kapcsolatban, vagy ha bármiben segíthetünk, vedd fel velünk a kapcsolatot!.

Joomla-barát tárhelyszolgáltatás

LeftBrain HostingJoomla-barát tárhely - lendítse fel webhelyét a megfelelő tárhelycsomaggal

Regisztrált Joomlatárhely szolgáltatóHa megbízható tárhelyre van szüksége egy olyan emberrel, akivel bármikor beszélhet, ha valami baj van, a Left Brain Hosting szolgáltatásunkon keresztül többféle csomagot kínálunk az Ön igényeinek megfelelően. A fő hangsúlyt arra fektetjük, hogy ügyfeleinknek kényelmes megoldást - egyablakos ügyintézést - kínáljunk, ahol minden webes igényüket egyetlen helyen intézhetik. A hangsúly tehát nem a pénzkeresésen van, hanem a minőségi szolgáltatás nyújtásán, személyre szabottan, minden egyes ügyfél egyedi igényeihez igazítva.

Ha már belefáradt abba, hogy a megfelelő személyt próbálja felkutatni erre a feladatra, akkor most azonnal hagyja abba a keresést.

Több, mint három évtizedes tapasztalatunkkal ki tudjuk szabadítani a mókuskerékből, webhelyét felépítjük, beindítjuk és működtetjük, és annyi támogatással folytatjuk ezt a tevékenységet, amennyire igénye van. Pragmatikus megközelítéssel és üdítően egyszerű árképzéssel kevesebb idő alatt sínre tesszük weboldalát, mint sok más cég, amely elsősorban azért állít össze egy ajánlatot, hogy őnt felültesse a körhintára. Mi nem hintáztatunk senkit. Nem kell vásárolgatnia a domain név, a tárhelycsomag, az oldalépítés, a fejlesztés, a karbantartás, a SEO, a közösségi média, a biztonság, az auditálás, a hackelésmentesítés szolgáltatásaiért, hanem mindezt egy helyen megkapja.

A Joomla-barát szó szerint a Joomla legjobb támogatására hangolt tárhelyet jelenti - ez a fő fejlesztési fókuszunk, és a legfőbb szakértelmünk.

De más CMS-ek, Drupal, WordPress, Typo-3, egyszerű HTML oldalak - és még egyszerű, egyoldalas, nyers PHP oldalak is beleférnek kínálatunkba - ezeket is hostingolunk. A fő hangsúly itt nem a használt technológián van, hanem a mögötte lévő emberi kapcsolatokon: szinte kizárólag olyan oldalakat hosztolunk, amelyeket mi építettünk, amelyekhez mi járultunk hozzá, vagy legalábbis olyan emberek oldalait, akikkel kiváló üzleti kapcsolatban állunk. Büszkék vagyunk a szenvedélytől vezérelt szolgáltatásunkra, a teljesítményünk szintjére, az egymással való munkakapcsolataink minőségére és a munka és a magánélet egyensúlyára.

Természetesen nekünk is kenyeret kell tennünk az asztalra, minden nap, de ha nem segítünk javítani az Ön munkájának minőségét, és nem tartjuk fenn és javítjuk a sajátunkat, akkor mi értelme van az egésznek, de tényleg?

Partnerek

Affiliate rendszerünket nonprofit szervezetekre tekintettel hoztuk létre: ha Ön egy civil szervezet képviselője, 300 MB alatti oldallal, akkor a partneri rendszerünkön keresztül 2-3 ügyfél ajánlásával (attól függően, hogy milyen tárhelycsomagot használnak) ingyenes tárhelyet kaphat a szerverünkön.

Az általuk teljesített befizetések részben vagy egészben finanszírozzák az Ön tárhely-fiókját. Az alap affiliate jutalék 10%, és ismétlődő - az ajánlott ügyfelek által teljesített összes befizetésből 10%-ot kap az ajánló a szerződéses időszak alatt az új fiókokra.

Támogatás

Nem csak tárhely szolgáltatást nyújtunk, szakértelmünket igénybe veheti attól függetlenül, hogy igénybe veszi-e tárhelyszolgáltatásunkat. Természetesen támogatást és egyéb szolgáltatásokat is tudunk nyújtani a meglévő tárhely-környezetéhez, ha tényleg csak egy alkalmi segítő kézre van szüksége. Válaszolunk bármilyen kérésére, kérdésére amely tárhelyszolgáltatásokkal kapcsolatos technikai kérdésekkel és/vagy stratégiai döntésekkel foglalkozik. Ezek a szolgáltatások különböző területeket fednek le, a döntésekben való támogatástól kezdve a webtárhelyekkel/weboldalakkal kapcsolatos tanácsadáson át a webhelyépítésig, webhelyvédelemig, tisztításig és fertőtlenítésig, SEO-szolgáltatásokig stb.

Ha megbízható tárhelyre van szüksége háttérben egy olyan emberrel, akivel bármikor beszélhet, ha valami baj van, itt vagyunk!

 

 

 • Forum
 • Keresés