Joomla-barát tárhelyszolgáltatás

LeftBrain HostingJoomla-barát tárhely - lendítse fel webhelyét a megfelelő tárhelycsomaggal

Regisztrált Joomlatárhely szolgáltatóHa megbízható tárhelyre van szüksége egy olyan emberrel, akivel bármikor beszélhet, ha valami baj van, a Left Brain Hosting szolgáltatásunkon keresztül többféle csomagot kínálunk az Ön igényeinek megfelelően. A fő hangsúlyt arra fektetjük, hogy ügyfeleinknek kényelmes megoldást - egyablakos ügyintézést - kínáljunk, ahol minden webes igényüket egyetlen helyen intézhetik. A hangsúly tehát nem a pénzkeresésen van, hanem a minőségi szolgáltatás nyújtásán, személyre szabottan, minden egyes ügyfél egyedi igényeihez igazítva.

Ha már belefáradt abba, hogy a megfelelő személyt próbálja felkutatni erre a feladatra, akkor most azonnal hagyja abba a keresést.

Több, mint három évtizedes tapasztalatunkkal ki tudjuk szabadítani a mókuskerékből, webhelyét felépítjük, beindítjuk és működtetjük, és annyi támogatással folytatjuk ezt a tevékenységet, amennyire igénye van. Pragmatikus megközelítéssel és üdítően egyszerű árképzéssel kevesebb idő alatt sínre tesszük weboldalát, mint sok más cég, amely elsősorban azért állít össze egy ajánlatot, hogy őnt felültesse a körhintára. Mi nem hintáztatunk senkit. Nem kell vásárolgatnia a domain név, a tárhelycsomag, az oldalépítés, a fejlesztés, a karbantartás, a SEO, a közösségi média, a biztonság, az auditálás, a hackelésmentesítés szolgáltatásaiért, hanem mindezt egy helyen megkapja.

A Joomla-barát szó szerint a Joomla legjobb támogatására hangolt tárhelyet jelenti - ez a fő fejlesztési fókuszunk, és a legfőbb szakértelmünk.

De más CMS-ek, Drupal, WordPress, Typo-3, egyszerű HTML oldalak - és még egyszerű, egyoldalas, nyers PHP oldalak is beleférnek kínálatunkba - ezeket is hostingolunk. A fő hangsúly itt nem a használt technológián van, hanem a mögötte lévő emberi kapcsolatokon: szinte kizárólag olyan oldalakat hosztolunk, amelyeket mi építettünk, amelyekhez mi járultunk hozzá, vagy legalábbis olyan emberek oldalait, akikkel kiváló üzleti kapcsolatban állunk. Büszkék vagyunk a szenvedélytől vezérelt szolgáltatásunkra, a teljesítményünk szintjére, az egymással való munkakapcsolataink minőségére és a munka és a magánélet egyensúlyára.

Természetesen nekünk is kenyeret kell tennünk az asztalra, minden nap, de ha nem segítünk javítani az Ön munkájának minőségét, és nem tartjuk fenn és javítjuk a sajátunkat, akkor mi értelme van az egésznek, de tényleg?

Partnerek

Affiliate rendszerünket nonprofit szervezetekre tekintettel hoztuk létre: ha Ön egy civil szervezet képviselője, 300 MB alatti oldallal, akkor a partneri rendszerünkön keresztül 2-3 ügyfél ajánlásával (attól függően, hogy milyen tárhelycsomagot használnak) ingyenes tárhelyet kaphat a szerverünkön.

Az általuk teljesített befizetések részben vagy egészben finanszírozzák az Ön tárhely-fiókját. Az alap affiliate jutalék 10%, és ismétlődő - az ajánlott ügyfelek által teljesített összes befizetésből 10%-ot kap az ajánló a szerződéses időszak alatt az új fiókokra.

Támogatás

Nem csak tárhely szolgáltatást nyújtunk, szakértelmünket igénybe veheti attól függetlenül, hogy igénybe veszi-e tárhelyszolgáltatásunkat. Természetesen támogatást és egyéb szolgáltatásokat is tudunk nyújtani a meglévő tárhely-környezetéhez, ha tényleg csak egy alkalmi segítő kézre van szüksége. Válaszolunk bármilyen kérésére, kérdésére amely tárhelyszolgáltatásokkal kapcsolatos technikai kérdésekkel és/vagy stratégiai döntésekkel foglalkozik. Ezek a szolgáltatások különböző területeket fednek le, a döntésekben való támogatástól kezdve a webtárhelyekkel/weboldalakkal kapcsolatos tanácsadáson át a webhelyépítésig, webhelyvédelemig, tisztításig és fertőtlenítésig, SEO-szolgáltatásokig stb.

Ha megbízható tárhelyre van szüksége háttérben egy olyan emberrel, akivel bármikor beszélhet, ha valami baj van, itt vagyunk!

 

 

  • Forum
  • Keresés