Servicii de găzduire optimizate pentru Joomla

LeftBrain HostingJoomla-friendly hosting - stimulează-ți site-ul cu un pachet de găzduire adecvat

Furnizor înregistrat de servicii de hosting Joomla Dacă aveți nevoie de o găzduire fiabilă suportată nu de o corporație fără față, dar o ființă umană cu care puteți vorbi dacă ceva nu merge bine, ați ajuns unde trebuie. Prin serviciul nostru Left Brain Hosting vă oferim o varietate de pachete care să vă satisfacă nevoile. Obiectivul principal este de a oferi clienților noștri o soluție convenabilă - un one-stop shop - un singur loc pentru a le răspunde la toate nevoile lor legate de web. Așadar, accentul nu este pus pe a face bani, ci pe oferirea unui serviciu de calitate, personalizat, adaptat la nevoile specifice ale fiecărui client. Dacă v-ați săturat să încercați să găsiți persoana potrivită pentru treaba asta, opriți-vă chiar acum. Cu o experiență care se întinde pe o perioadă de peste trei decenii, vă putem salva de la corvoada de a face totul personal, vă putem crea, pune pe picioare  și vă putem menține în funcțiune situl Dvs. cu atât de puțin sau atât de mult sprijin cât aveți exact nevoie. Cu o abordare pragmatică și cu prețuri extrem de simple, vă vom pune în funcțiune în mai puțin timp decât multe firme care vă fac o propunere menită în principal să vă facă să vă învârtiți capul. Nu trebuie să faceți cumpărături pentru numele de domeniu, pachetul de găzduire, construcția site-ului, dezvoltarea, întreținerea, SEO, social media, securitate, audit, servicii de de-hacking, le primiți pe toate într-un singur loc.

Joomla-friendly înseamnă literalmente o găzduire pusă la punct pentru a susține cel mai bine Joomla - principalul nostru obiectiv de dezvoltare și expertiza noastră de top. Dar găzduim și alte CMS-uri, Drupal, WordPress, Typo-3, site-uri HTML simple - și chiar și site-uri PHP simple, cu o singură pagină. Accentul nu este pus pe tehnologia utilizată, ci pe relațiile umane din spatele acesteia: găzduim aproape exclusiv site-uri pe care le-am construit, la care am contribuit sau, cel puțin, site-uri ale unor persoane cu care avem relații de afaceri excelente. Suntem mândri de serviciile oferite cu pasiune, de calitatea produselor noastre, de calitatea relațiilor de lucru dintre noi și de echilibrul dintre viața profesională și cea privată. Bineînțeles, trebuie să punem și noi pâinea pe masă în fiecare zi, dar dacă nu contribuim la îmbunătățirea calității vieții profesionale ale clienților noștrii și nu o menținem la nivel ridicat și nu îmbunătățim în același timp și pe a noastră, care este, de fapt, rostul vieții?

Afiliați

Sistemul nostru de afiliere a fost creat cu gândul la organizațiile non-profit: dacă ești un ONG cu un site sub 300MB de amprentă, poți avea găzduire gratuită pe serverul nostru prin intermediul sistemului nostru de afiliere, recomandându-ne 2-3 clienți (în funcție de pachetele de găzduire pe care le folosesc).

Plățile pe care aceștia le fac vor finanța parțial sau integral contul tău de găzduire. Comisionul de bază al afilierii este de 10% și este recurent - din toate plățile făcute de clienții recomandați veți primi 10% pe toată perioada contractată pentru noile conturi.

Suport

În mod natural de expertiza noastră pot beneficia nu numai clienții noștrii cu contract de hosting. Vă putem oferi la nevoie suport și servicii pentru mediul de găzduire existent, dacă tot ceea ce aveți nevoie cu adevărat este o mână de ajutor ocazional care să se ocupe de probleme tehnice și/sau decizii strategice. Aceste servicii acoperă diverse domenii, de la suport în luarea deciziilor, consultanță legată de găzduire web/site-uri, până la construirea de site-uri, apărarea site-urilor, curățare și igienizare, servicii SEO, etc.

Dacă aveți nevoie de o găzduire de încredere având în spate o ființă umană cu care să puteți vorbi orcând dacă ceva nu merge bine, ați ajuns unde trebuie!